Steunbetuigingen

We hebben vanuit verschillende partijen en personen veel steun mogen ontvangen. Op deze pagina zien jullie enkele van deze personen. Zij laten in onderstaande testimonials weten waarom zij vinden dat een coassistent een tegemoetkoming verdient!

Rutger-Jan van der Gaag. Oud-voorzitter van de KNMG.

René Héman. Huidig voorzitter van de KNMG.

Christiaan Keijzer. Voorzitter LAD (Landelijke vereniging van de Artsen in Dienstverband)

 

Jurriaan Penders, voorzitter NVAB

Al toen ik zelf eind jaren negentig voorzitter van het Landelijk Overleg Co-Assistenten was voerden we actie voor een stagevergoeding voor co-assistenten. Toen werd een landelijke stagevergoeding ingevoerd met uitzondering voor de co-assistenten. Het wordt tijd dat dit na zoveel jaar een keer geregeld wordt.

Als bedrijfsarts en voorzitter van de NVAB sta ik voor goed en gezond werk. Niet alleen voor de populatie werknemers, maar voor alle werkenden, dus ook stagiaires en co-assistenten. Dat gaat onder meer om rust- en werktijden maar ook om een goede balans tussen werk en privé. Een stagevergoeding voor co-assistenten zou hieraan bijdragen, omdat de bijbaantjes net minder nodig zijn.’

 

Hieronder ziet u onze algemene promotiefilm. In deze film zijn de steunbetuigingen van Marcel Levi, bestuursvoorzitter van het AMC, Paul van Meenen, Tweede Kamerlid namens D66 en Ruard Ganzevoort, Eerste Kamerlid GroenLinks en Hoogleraar.