3 gedachtes over “Minister Bussemaker, loopt u een dagje mee?

  1. Sietske zegt:

    Helemaal eens met het artikel, maar ik ben verbaasd over de bewering dat iedere andere student in de praktijk een stagevergoeding ontvangt. Wat is de bron voor deze uitspraak? Voor zover ik weet krijgen studenten alleen een vergoeding als ze bij een bedrijf stage gaan lopen.

    Like

  2. Martin zegt:

    Het wordt tijd dat hier wat aan gedaan wordt!! Goede aktie! Ben zelf al jaren verpleegkundige in verschillende functies op de afdeling/ intensive care en leiding. Ik heb de co’ s al jaren meegemaakt en weten wat ze doen als geen ander! Ze doen behalve zaken die in de lijn van hun studie zijn ook nog veel extra ” randklussen” die niet direct er mee te maken hebben en de uren die ze er in stoppen. Nou ik kan je vertellen die uren hebben heel weinig andere stagaires! In de verpleging hebben we ook jaren moeten vechten voor betere vergoeding! Dus Bussemaker kom over de brug voor de co’s! En ga door met de aktie!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s