Wat is een Nouncy Campagne?

Een Nouncy campagne houdt in dat iedereen een social media bericht klaarzet voor zijn eigen persoonlijke account. Je kan je bericht daarbij baseren op bovenstaande, maar ook op die van anderen. Daarnaast is je eigen invulling ook nog altijd mogelijk. Vervolgens geef je de site toestemming om dit bericht te plaatsen op het moment dat wij de campagne activeren. Op dat moment worden alle ‘klaargezette’ berichten in 1x op de social media uitgebracht, waardoor we in 1x heel veel mensen kunnen bereiken. Heb je hier vragen over? Stuur dan een mail naar info@ditdoetdeco.com

Ga naar: http://ditdoetdeco.nouncy.com/tegemoetkoming-coassistenten voor je steun!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s